30 October 2011

Postia Salaiselta Neuleystävältä

Tämä bloggaus tulee parin päivän viiveellä, kun kotona on muuttopuuhat meneillään ja päivät menee pakkaillessa tavaroita lastenhoidon lomassa. Perjantaina tuli siis ilahduttavaa postia SNY:täni. Lokakuun paketista paljastui Trekking Pro Natura-sukkalankaa sekä KnitPron 2,5mm:n sukkapuikot.
Lanka on minulle uusi tuttavuus enkä ole ennen neulonut sukkalankaa joka sisältää bambua, joten tämä onkin siksi mielenkiintoinen valinta ja värikin on mieleeni :) Kuva tosin valitettavasti vääristää langan värin, joka on tummaa lilaa eikä sinertävää kuten kuva antaa ymmärtää. Lisäksi KnitPro Symphonie 2,5mm:n sukkapuikot, jollaisia olenkin kaivannut! Lämmin kiitos sinulle SNY:ni, lämmitit mieltäni taas tällä muistamisellasi! P.S Ei haittaa vaikka kortti unohtui :)

3 comments:

 1. Kiva, jos pidit. Tuskin tuosta kannattaa saapassukkia tehdä, mutta semmoiset kivat kotisukat ehkä...? Tai sitten jotain ihan muuta - huivi tms.

  En meinannut malttaa laittaa lankaa käsistäni, kun se tuoksui niin ihanalta, toivottavasti edes osa tuoksusta oli jäljellä nuuhkutteluni jäljiltä.

  T:SNYsi

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kyllä pidin langasta! Ja oli tuoksua vielä jäljellä :)

  ReplyDelete
 3. Postia on jälleen matkalla... Pitäisi olla perillä alkuviikosta :)

  T: SNYsi

  ReplyDelete