23 December 2011

Paljastuspaketti

Salaiselta neuleystävältä saapui syksyn viimeinen paketti. Postiluukusta kolahti vyyhti Heaven's Hand Wool Classic - käsin värjättyä villalankaa kauniina semisolid sävyisenä tummana ruskeana. Tämäkin lanka on minulle uusi tuttavuus ja väri on todella mieleeni. En osaa vielä sanoa mitä tästä langasta voisi syntyä, lapaset ehkä kuten Sny ehdottikin tai sitten jotain ihan muuta. Ihanilla muistamisilla on minua tämän syksyn ilahduttanut Heidi Langan varassa -blogista. Lämmin kiitos jälleen sinulle, neulomisen täyteisiä päiviä ja Allahin johdatusta!

13 December 2011

Marraskuun paketti ja perheenlisäystä

Pitkän hiljaisuuden jälkeen viimein kirjoittelen tänne. Pahoittelen myös Sny:ni ettei minuun ole saanut yhteyttä ja että olen pitänyt ihan hijaiseloa! Ehdimme muuton jälkeen juuri asettua uuteen kotiin kun jouduin sairaalaan lapsivedenmenon seurauksena ja siellä tulikin maattua useampi viikko kunnes Allah siunasi meitä perheenlisäyksellä, Alhamdulillaah. Perheeseemme syntyi toinen keskonen 2.12.2011, pieni tyttö mitoilla n.1400g ja 40cm. Ensipäivien jälkeen tyttö pääsi teho-osastolta pois ja on nyt sairaalassa kasvamassa ja syömään opettelemassa. Tila on vakaa ja Alhamdulillaah voimme nyt kaikki hyvin. Sillä välin kun makasin sairaalassa oli keskimmäinen lapsi oppinut istumaan, konttaamaan ja seisomaan tukea vasten Mashallah. Oli siinä tällä äidillä ihmeteltävää kun sairaalasta viimein kotiuduin.

Päivät kuluvat vauhdilla sairaalassa pikkuisen luona sekä kotona vanhempien lasten kanssa, joten neulomaan en ole oikein ehtinyt. Sairaalassa maatessani sain kuitenkin neulottua mieheni lapaset valmiiksi sekä pitkälahkeiset villavaippahousut keskimmäiselle Cascade 220 Woolista, joka onkin oikein miellyttävää lankaa neuloa. Tulipa opeteltua tuo makuuasennossa neulominenkin, kun istua ei saanut. Alkukankeuden jälkeen sekin alkoi onnistua Alhamdulillaah. Näistä laitan kuvaa myöhemmin kunhan ehdin. Nyt puikoilla on pikkuruiset villikset Sublime Organic Merino Woolista ja BC Garn Luccasta ja itselle pitäisi aloittaa villasukkien teko mahdollisimman pian, kun en oikein pärjää ilman villasukkia öisin.

Sny:ltäni oli tullut marraskuun paketti kun olin sairaalassa, ja oikein miellyttävä muistaminen kotona odottikin:
Kolme kerää Mayflower Baby Alpakkaa kauniina luonnonmustan sävyisenä sekä Pukka Kamomilla & Vanilja luomuyrttiteetä, lisäksi kortti (ilmeisesti Sny:n lapsen piirtämä) jota ei enää kuvanotto hetkellä löytynyt sillä esikoinen omi sen leikkeihinsä :) Sekä lanka että tee ovat uusia tuttavuuksia, ja kuten Sny kortissa ehdottikin, lanka luultavasti muotoutuu huiviksi. Minulla ei tummaa huivilankaa ollutkaan ja kun alpakasta kovasti pidän, osuit Sny:ni ihan nappiin tällä valinnalla. Tee näyttää herkulliselta, pidän luomutuotteista ja yrttiteetä en olekaan vähään aikaan juonut joten se tuo kivaa vaihtelua :) Lämmin kiitos sinulle Sny:ni!